Vedeliku rõhu võimendamine - külmutusenergia kokkuhoid

Vedeliku rõhu võimendamine - külmutusenergia kokkuhoid

Cylinder_Head_Cooling_Liquid_Injection

Vedeliku rõhu võimendus (LPA®), mille HY-SAVE leiutas 1986-is, on tänapäeval endiselt kõige tõhusam energiasäästutehnoloogia, mis on kaubanduslikes külmutus- või kliimaseadmetes saadaval.

LPA töötab vedela külmutusagensi abil külmutussüsteemi abil. Vedeliku rõhu tõstmisega tõstetakse sellega seotud küllastustemperatuuri, samal ajal kui vedeliku temperatuur jääb samaks. Vedelik muutub alakülmaks; vilkuvuse vähendamine enne paisuventiili. LPA abil on teie ettevõttel suurem efektiivsus, madalam voolutarve ja märkimisväärne kulude kokkuhoid.

Üks vastus teemale "Vedeliku rõhu võimendamine - külmutusenergia säästmine"

  1. PAUL NOOR ütleb:

    Minu nimi on Paul Young ja ma olin 90ndate lõpus HySave müügiesindaja USA kaguosas. Ma tundsin Bob Hyde'i hästi. HySave ja HyDry olid neil päevil väga rasked müügid, sest vähesed supermarketitööstuse inimesed uskusid neid. Ma tean, sest olin Bi-Lo Super turgude ettevõtte energiajuht ja esinesin mõnel FMI energeetikakonverentsil. Olen nüüd 77-aastane ja usun endiselt teie tehnoloogiasse.
    Õnnitleme teid jätkuva edu puhul. Olen kindel, et ettevõte on pärast minu osalemist oluliselt muutunud.

Jäta vastusABI VAJAMA? Vajuta siia spikri